duminică, 16 aprilie 2017

A mia parte din ce sunt - Teaser #2

A mia parte din ce sunt               

                Dimineața asta începu ca oricare alta. Rutina de dimineață era ca și terminata, chiar dacă băiatul nostru era obosit ca în restul dimineților și chiar ca și în restul vieții. S-a îmbrăcat și a plecat în locul care îi displăcea atât de mult și care totuși îl făcea să uite de gândurile sale, nu prea normale pentru vârsta lui. Era tânăr. Era copil. Era condamnat de unii pentru convingerile lui și indiferent de ce zicea, dacă ceilalți nu erau de acord motivau asta prin faptul că era mic și nu știa multe. Îl frustra asta. Voia să scape de prejudecățile astea care totuși nu-l deranjau atât de mult. Dădea sfaturi deși nu știa să gestioneze cee a ce face și ce gândește. Nu își punea sfaturile în practică, chiar dacă i se păreau geniale.  
            Fiind repetitiv la fel ca autorul, urmă rutina obișnuită în dimineața asta, la fel ca în celelalte. Nu-I plăcea neapărat, dar nu avea încotro. Rutina e control. Considera asta în urma serialului pe care îl savurase cu atâta repeziciune. Iubea să se înece în seriale. Iubea să se înece în ce Iubește.
            Era înconjurat de niște maimuțe grobiene, după părerea lui. Simpla lor prezență îl frustra. A început să se obișnuiască însă, atunci când s-a apucat de scris. Idolul său pe care îl urmărise o bună perioadă îl făcuse să scrie. "Scrie pe o foaie mai bine ce simți acum.", ii spusese. Și așa făcu. Băiatul nostru a început din clipa aceea să scrie ce simte și să se descarce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu